Hoće li kraljevska beba biti vatreni Lav ili osjetljivi Rak?

Agencije
Hoće li kraljevska beba biti vatreni Lav ili osjetljivi Rak?

London - Ukoliko se vojvotkinja od Kembridža porodi danas prije 16 sati i 45 minuta prema britanskom vremenu beba će biti Rak, a ukoliko se porodi poslije kraljevska porodica dobiće jednog Lava.

Dok su Britanci na iglama u iščekivanju kraljevske bebe, trenutno se najviše spekuliše o vremenu rođenja koje će odrediti horoskopski znak budućeg princa ili princeze.

Ako se beba rodi danas prije 16 sati i 45 minuta prema britamskom vremenu, biće Rak kao i njen otac princ Vilijam i Dajana, princeza od Velsa, a ako se rodi poslije navedenog vremena biće Lav baš kao i princeza Margaret.

Podsjetimo, vojvotkinja od Kembridža je u pratnji princa Vilijama stigla jutros u pet sati i 30 minuta kolima u bolnicu Sveta Marija u Londonu.

Dok Britanci u nestrpljenju iščekuju da li će beba biti muško ili žensko, astrolog iz Udruženja profesionalnih astologa “International Deike Begg” rekla je da će vrijeme rođenja bebe igrati veliku ulogu u određivanju djetetove ličnosti.

- Ako se beba rodi prije 16 sati i 45 minuta biće Rak, kao i njen otac Vilijam sa mjesecom u Jarcu istom horoskopskom znaku mame Kejt. Ovo možda i nije loše jer će to značiti da će dijete imati mnogo osobina njenih roditelja. Biće veoma osjetljivo i porodično orijentisano, ali mjesec u Jarcu će mu donijeti osjećaj odgovornosti, kao i veliko samopouzdanje objašnjava astrolog.

Neke od poznatih ličnosti rođene u znaku Raka su predsjednik Južne Afrike, Nelson Mandela, holivudski glumci Harison Ford, Tom Henks i Tom Kruz i mnoge druge slavne zvijezde.

Iako od sutra, odnosno 23. jula počinje sazvježđe Lava, beba će biti Lav i ako se rodi poslije 16 sati i 45 minuta objašnjava astrolog.

- Beba će odlučiti kada će se roditi. Lavovi su rođeni da vladaju. Rak ne bi bio srećan da stalno bude u centru pažnje, dok Lav uživa baš u tome. Ako se beba rodi kao Lav biće otvorena osoba sa puno samopouzdanja, zaključila je.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana