Hoakin Finiks u vezi sa 20 godina mlađom devojkom

Agencije
Hoakin Finiks u vezi sa 20 godina mlađom devojkom

Holivudski glumac, Hoakin Finiks potvrdio je da je u vezi sa 20 godina mlađom di-džej umetnicom, Ali Tejlz.

Tridesetdevetogodišnji Hoakin u vezi je sa devetnaestogodišnjom Ali Tejlz, a par je uslikan u šetnji Rimom gdje glumac promoviše svoj novi film.

Ali, koja strašno podsjeća na Madonu iz mlađih dana, počela je da se bavi muzikom prije samo tri godine, dakle kada je imala 16, a od tada je jedan od vodećih di-džej rezidenata u Njujorku i Los Anđelesu.

"Tada sam vodila dupli život i stalno lagala za svoje godine, jer niko nije smio da zna da sam tako mlada. To mi je omogućilo da uđem u svijet muzike i upoznajem ljude. Ipak, to nije bilo pravo društvo za jednu djevojčicu", rekla je u intervjuu za „Bullett" magazin.

Šarmantni glumac je prethodno bio u vezi sa Heder Kristi, bivšom devojkom Entonija Kidisa s kojom ima dijete. Ipak, njegova najozbiljnija veza do sada bila je sa Liv Tajler još devedesetih godina.

Veza slavnog para bila je dosta zastupljena u medijima, a nakon smrti njegovog rođenog brata Rivera Feniksa, koji se predozirao ispred kluba u Holivudu, glumac se povukao iz javnosti sve do uloge u filmu "Gladijator" kada i zvanično postaje seks simbol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana