Hju Hefner nije htio predbračni ugovor

Glas Srpske
Hju Hefner nije htio predbračni ugovor

Iako ima bogatstvo od 43 miliona dolara, osnivač "Plejboja" Hju Hefner (84) odbio je da napravi predbračni ugovor pred vjenčanje sa novom ženom Kristal Haris.

Hefner očigledno nije zabrinut govorkanjem da je njegova mlada supruga Kristal Haris (24) zainteresovana samo za njegovo bogatstvo. Kako prenose mediji, "Plejboj" mogul je insistirao da ne želi da potpiše nikakve papire jer mu je, zapravo, veoma stalo do plavuše.

Par se vjenčao prije samo deset sedmica, a ovo je treća sreća za Hefnera, koji je zaprosio Kristal na Božić. Tada je na "Tviteru" objavio koliko je opčinjen:

- Kada sam dao prsten Kristal, ona je briznula u plač. Ovo je najsrećniji Božić koji ću pamtiti.

Ali, iako je priča oko predbračnog ugovora već gotova, vjenčanje slavnog para još uvijek budi mnoge kontroverze, posebno kod bivših djevojaka i "Plejbojevih" zečica, ali će po svoj prilici, morati da se pomire sa sudbinom.

Kendra Vilkinson je izjavila da je veoma bijesna zbog toga što nije potpisao ugovor, ali je ipak milioneru poželjela sve najbolje.

Hefnerova bivša djevojka Holi Medison bila je uznemirenija i usmjerila je svoj bijes na Kristal.

- Ta djevojka ima sumnjiv karakter. Vidjela sam mnogo djevojaka koje su htjele da budu sa Hefom, a većina ima skrivene motive - rekla je Holi.

Kako prenose mediji, "Plejboj" mogul je insistirao na tome da ne želi da potpisuje nikakve ugovore i papire, jer mu je veoma stalo do Kristal i smatra da bi je time uvrijedio.

Novopečeni par u braku je tek deset sedmica, a Hefneru je treći po redu, dok je Kristal prvi put stala na ludi kamen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana