Hju Hefner je spavao sa koliko žena!?

Huffington Post
Hju Hefner je spavao sa koliko žena!?

Hju Hefner, originalni plejboj, i osnivač istoimenog časopisa, otkrio je sa koliko je žena tokom života "gužvao" postelju.

U novom intervjuu za magazin Esquire, osamdesetšestogodišnjak priznao je da je spavao sa hiljadama žena tokom godina.

„Kako bih to mogao da znam. Siguran sam da sam spavao sa preko hiljadu žena. Kada sam bio u braku nikada nisam varao, ali sam sve nadoknađivao u svojim samačkim trenucima", izjavio je Hefner.

Hefner je svoj prvi brak započeo 1949. godine sa studentkinjom Mildred Vilijams, sa kojom ima dvoje djece – Kristi i Davida. Brak je trajao sve do 1959. godine.

Nakon toga moralo je da prođe skoro 40 godina do Hefnerovog novog braka. Ovo je bilo sasvim dovoljno vremena da stigne do brojke od hiljadu žena.

Hefner je 1989. godine ponovo rekao sudbonosno „da" zečici Kimberli Konrad. Njiho dvoje razdvojili su se nakon 9 godina braka, a razvod je uslijedio 2010.

Tokom ovih 12 godina razdvojenosti Hefner je imao veze sa brojnim mladim modelima koji su se pojavljivali u njegovom časopisu, a po njegovim riječima, u jednom trenutku je izlazio sa čak 7 žena istovremeno.

Hefner je trenutno u braku sa Kristal Haris koja ga je 2011. godine ostavila svega nekoliko dana prije prvog vjenčanja, ali je pomirenje ubrzo uslijedilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana