Hirurzi dva puta odbili zahtjev Džesike Simpson za smanjenje želuca

Agencije
Hirurzi dva puta odbili zahtjev Džesike Simpson za smanjenje želuca

Džesika Simpson nikako ne uspjeva da se oslobodi viška kilograma poslije trudnoće pa uporno pokušava da ode na operaciji smanjenja želuca. Kako prenosi “Dejli mejl”, ljekari su do sada već dva puta odbili njenu molbu za operaciju, predlažući joj da operativni zahvat zamjeni pravilnom ishranom i redovnim vježbanjem.

Glumica koje je u maju ove godine rodila ćerku Maksvel Dru tokom trudnoće se ugojila 35 kilograma. Uz pomoć posebnog režima ishrane i redovnih treninga uspjela je da izgubi 18 kilograma.

Džesika je postala nesrpljiva, pa želi da se što prije riješi i ostatka suvišnih kilograma. Hirurški zahvat smanjenja želuca kojim bi se smanjila apsorpcija hrane u krvotok, vidi kao najidealniji način.

- Bori se sa suvišnim kilogramima i već je postala očajna. Kao i svaka holivudska ljepotica, odlučila je da bi bilo u redu da potraži brzo rješenje svog problema pa je otišla ljekaru, ali nije uspjela da ostvari svoje namjere - otkrio je njen prijatelj.

Ljekari su glumici preporučili da istraje u svojoj borbi i da se dalje pridržava zdravih navika u ishrani i vežbanju, jer će to dati dugotrajnije rezultate. Za njih je operacija koju glumica očajnički želi brzo, ali ne i najbolje rješenje.

 Glumica je izjavila da pritisak kojem je izložena zbog viška tjelesne mase dodatno povećavaju kritike koje dolaze sa raznih strana, pa tridesetdvogodišnja Džesika ima osjećaj da je cijeli svijet posmatra i da ne vidi ništa drugo na njoj sem debljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana