Hindu vjenčanje Brenda i Keti

Glas Srpske
Hindu vjenčanje Brenda i Keti

Britanski glumac Rasel Brend (35) i američka pop pjevačica Keti Peri (26) vjenčali su se prema hindu običajima u jednom nacionalnom parku u Radžastanu na sjeverozapadu Indije.

Vjenčanje, kojem su prisustvovali članovi porodice i bliski prijatelji, obavio je hindu sveštenik, neposredno nakon što je mladoženja poslao tjelohranitelje da prebiju "dosadne paparace". Naime, Brend je sa još četvoro ljudi u dva džipa obilazio Nacionalni park Rantambore, a fotografi su ih pratili automobilom na razdaljini od oko sto metara. Kada su se džipovi zaustavili, tjelohranitelj je izašao i došao do kola u kojima su bili fotografi, prenijele su agencije.

- Tjelohranitelj je udario vozača pesnicom u lice i oteo mu ključeve automobila. Izašli smo iz kola i prvi sam mu prišao da bih uzeo ključeve nazad - rekao je fotograf agencije AP Mustaf Kuraiši.

U Nacionalnom parku Rantambore, gdje je održano vjenčanje Keti i Rasela, žive tigrovi, leopardi, divlje svinje i hijene, zbog čega je ranije oformljena četvoročlana komisija kako bi procijenila nivo buke sa svadbe da se ne bi uznemirile divlje životinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana