Hilari Daf se udala

Glas Srpske
Hilari Daf se udala

Pjevačica i glumica Hilari Daf udala se u subotu za svog vjerenika Majka Komrija. Hilari i njen hokejaš zavjete su izmijenili uz zalazak sunca u Santa Barbari. Taj svečani čin proslavili su zajedno sa svojih stotinak gostiju, javlja magazin O.K.


Lijepa Hilari je imala vjenčanicu u stilu morske sirene, koju je dizajnirala Vera Vang, a do oltara je dopratila majka Suzan. Imala je pet djeveruša, među kojima je bila i njena sestra Hajli.

Mladenci su, prema navodima medija, mjesto održavanja ceremonije odabrali zbog njegovog "romantičnog i glamuroznog pečata starog Holivuda".

Hilari i Majk su u vezi od 2007. godine, a vjerili su se u februaru ove godine, kada je hokejaš zaprosio svoju dragu na Havajima.

- Nikada nisam srela nikoga ko bi o njemu rekao makar i jednu ružnu riječ. Velikodušan je, brižan i vedar. Zajedno znamo da umiremo od smijeha - rekla je Hilari o svom izabraniku i dodala kako u vezi s njim ne bi mogla biti srećnija nego što već jeste.

Hilari je uoči vjenčanja bila na ozbiljnim "pripremama". Osim povremenih časova plesa, koje je pohađala u društvu vjerenika, glumica je šest dana sedmično popravljala liniju pod budnim okom ličnog trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana