Heli Beri: “Trudnoća mi je zakomplikovala karijeru”

Agencije
Heli Beri: “Trudnoća mi je zakomplikovala karijeru”

Los Anđeles - Slavna glumica očekuje svoje drugo dijete s mužem Olivijerom Martinezom i jedva čeka da beba dođe na svijet. Međutim, trudnoća joj je napravila, kako sama priznaje, mnoge probleme na setu novog nastavka filma “Iks men”.

Neplanirana trudnoća, naročito kad se radi o ženama u četrdesetima, može da izazove mnogo komplikacija, naročito kad se radi o karijeri.

Slično se dogodilo i Hale Beri, koja je baš snimala novi nastavak uspješne filmske sage “Iks men”, kada je svima na setu morala da kaže novost koja je sve promijenila.

Kako sama priznaje za filmski časopis “Total Film”, morala je da se prilagodi novonastaloj situaciji.

- Moj sve veći stomak predstavljao je veliki izazov na setu i to na dnevnoj bazi. Mnogo sam manje učestvovala u ulozi lika Storm koji glumim pa sam bila prva koja je dolazila na set, ali i prva koja je odlazila. Ulogu koju sam igrala tako je bila umanjena mojim blaženim stanjem i mnogo je manja od onog što sam htjela da dam u ovom filmu.

Uprkos komplikacijama vezanim za karijeru, Hali je priznala kako jedva čeka svoje drugo dijete i da će ovaj put biti još spremnija i pametnija.

Četrdesetšestogodišnja glumica ima kćerkicu Nale koju je dobila s manekenom Gabrijelom Obrijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana