Hefner žene gleda kao seksualne objekte

Glas Srpske
Hefner žene gleda kao seksualne objekte

U intervjuu povodom dokumentarca o njegovom životu Hju Hefner otkrio je filozofiju koja se krije iza njegovog posebnog životnog stila - on žene jednostavno posmatra kao seksualne objekte.

Čovjek koji stoji iza najprodavanijeg muškog časopisa na svijetu, "Plejboja", za "NY Daily News" otkrio je neke detalje iz svog života koji su mu sasvim promijenili pogled na život.

- Mišljenje da "Plejboj" pretvara žene u seksualne objekte je naprosto smiješno. Žene jesu seksualni objekti. Da nisu, ne bi bilo sljedeće generacije. Privlačnost među polovima zaslužna je što svijet ide dalje, a žene zato nose ruž za usne i mini suknje - kaže Hju Hefner.
Takođe, objasnio je da mu je lakše da balansira sa sedam djevojaka, koliko ih sada ima, nego samo sa jednom. A pošto iza sebe ima brak koji je trajao osam godina, očigledno zna o čemu priča.
Novinar ga je u intervjuu pitao da li se mijenja seks s godinama, na što se Hju nasmijao i rekao:

- Ne posebno. Hvala bogu na vijagri! Ali mislim da s godinama samo dobijete iskustvo, što može pomoći. Kao što je Vudi Alen rekao: "Ako ne mislite da je seks prljav, onda to ne radite kako treba!"
Priznao je da mu se nisu uvijek sviđale plavuše i naveo za primjer svoju prvu dugu vezu sa brinetom iz sedamdesetih, kao i bivšu ženu koja je takođe bila brineta.

Kako bi bolje objasnio svoj trenutni izbor, uporedio se sa Pikasom koji je prije apstraktnog perioda imao ružičasti i plavi: "Tako sam i ja sad u plavom periodu!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana