Hefner zaprosio 60 godina mlađu zečicu

Glas Srpske
Hefner zaprosio 60 godina mlađu zečicu

Osnivač magazina "Plejboj" Hju Hefner najavio je da se ženi po treći put i to sa 60 godina mlađom djevojkom. Hefner je objavio na svom tviter nalogu da je svojoj djevojci, dvadesetčetvorogodišnjoj Kristal Haris poklonio vjerenički prsten.

- Briznula je u plač. Ovo je najsrećniji Božić koji pamtim - napisao je "Plejboj" mogul.

Plavokosa studentkinja psihologije upoznala je Hefnera 2008. godine, a u januaru 2009. godine započeli su vezu, dok je on još bio sa bliznakinjama Kristinom i Karisom Šenon. U januaru ove godine ostavio je sestre i posvetio se samo svojoj budućoj vjerenici.

Hefner, koji je 1953. osnovao "Plejboj", bio je u braku samo dva puta. Sa Mildred Vilijams vjenčao se 1949. godine i dobio dvoje djece, ali su se razveli poslije deset godina braka. Zatim se 1989. godine oženio "zečicom" Kimberli Konrad, sa kojom je dobio dva sina, a od koje se zvanično razveo tek u martu ove godine. Iako su mu 84 godine, kaže da vodi ljubav barem dvaput sedmično i da ponekad ipak uzme vijagru. Osnivač "Plejboja" nedavno je rekao da je odrastao u porodici u kojoj niko od članova nije pokazivao ljubav, pa je cijeli život to pokušavao da nadoknadi. U tome su mu pomogle brojne prsate "Plejbojeve" "zečice" koje je udomio i živio sa njima u svojoj veleljepnoj vili. 

- Monogamija je stvar koju je neko izmislio kako bi postojao način da ljudi brinu o djeci - rekao je u jednom intervjuu Hefner, kojem je seks sa samo jednom ženom bio nezamisliv. 

Izgleda da je promijenio mišljenje, a kako želi da bude vjeran samo Kristal, ostalim "zečicama" je rekao da se što prije isele iz vile u Los Anđelesu.

Iako je osnivač "Plejboja" još nedavno govorio da želi što prije da snimi film o svom životu, moraće malo da pričeka jer ga čeka priprema trećeg vjenčanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana