Haris pet sati davao iskaz o Melininom upadu u kuću iz koje se iselila

Blic
Foto: Blic

Pjevač Haris Džinović je oko dva poslije ponoći izašao iz policijske stanice u kojoj je davao izjavu povodom napada još uvijek zakonite supruge Meline Džinović.

Ekipa Blica uslikala je Harisa Džinović ispred policijske stanice nakon što je prijavio suprugu Melinu Džinović zbog napada. On je i predao pištolj za koji ima dozvolu.

Kako se saznaje Haris je izjavu povodom napada, koji se dogodio sinoć u njegovom domu od strane supruge Meline, davao pet sati.

Haris Džinović se, nakon što je dao izjavu policiji otkrio da je Melina Džinović upala u vilu na Senjaku, u kojoj živi sa kćerkom Đinom i sinom Kanom, i napala ga verbalno.

– Ja samo ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog – dodao je Džinović.

Haris je iz policijske stanice izašao sa sinom Kanom koji je sve vrijeme bio uz oca i advokatom. Ispred stanice ih je sačekao Kanov drug.

Sporim hodom i umoran ušao je u kola i otišao prema svojoj kući.

Melina prošla pored sina, nije mu se ni javila

Podsjetimo, sinoć je Melina prošla svojim automobilom i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vrijeme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu u trenucima u toku noći kada je naša ekipa bila ispred.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana