Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

Blic
Haris i Melina dobili zabranu prilaska jedno drugom

Melina Džinović upala je sinoć u porodičnu kuću na Senjaku, nakon čega je njen bivši suprug Haris Džinović pozvao policiju.

Melina Džinović je nakon što su pripadnici policije izašli na teren napustila kuću u kojoj je donedavno živjela, a Harisu je tada oduzet pištolj za koji ima dozvolu.

Kako "Blic" saznaje, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vrijeme svaljivali krivicu jedno na drugo. Policija je oboma izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska jedno drugom. Obaviješteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izvještaj o ovom slučaju.

Podsjetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa djecom, dok se ona iz iste po njegovim riječima davno iselila.

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savjetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije željela da napusti kuću, pjevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o cijelom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati.

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vrijeme da saznam razlog - rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana