Haris Džinović otkrio detalje braka sa Melinom

GS
Haris Džinović otkrio detalje braka sa Melinom

Nakon što se razveo od supruge Meline, Haris Džinović iznio je šokantne detalje iz njihovog privatnog života.

Haris je u velikom intervjuu za Blic otkrio čak i da su on i Melina spavali u odvojenim sobama te su se, kako on tvrdi, sastajali samo kada požele da imaju odnose.

Melina je nakon tog intervjua upala u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj je pjevač ostao da živi sa njihovom djecom – sinom Kanom i kćerkom Đinom, a kako je svojevremeno u jednom intervjuu otkrio, Melina je i ranije radila slične stvari.

– Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da vjeruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Poslije joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je vidjela koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav – rekao je svojevremeno Haris.

One se tada osvrnuo i na to što ga bije glas da je “težak čovjek”.

– Žestok sam čovjek čak i kad pijem. Ako sjednem u kafanu, hoću da mi vino i kisela budu hladni, a ne napola. Ako ću da pijem, piću jer mi je merak ili neću uopšte, i to valjda svako treba tako da radi, a ne samo ja. Važno je da u životu čovek postane svjestan sebe i da bude prema sebi iskren. Kad to uradimo, neće da nas bude briga za to šta za nas pričaju okolo. Nikad me nije vrijeđalo kad neko kaže da sam težak čovjek i da imam namćorasto ponašanje. Umjeli su ljudi to da kažu u lice, ali se to nekako pričalo više kad se okrenem, nemaju svi hrabrosti da budu tako iskreni. Smatram da sam samo nekad previše zahtjevan i da to nema veze s tim da je neko težak čovjek – rekao je on tada.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana