Harijeva djevojka ne želi brak

Agencije
Harijeva djevojka ne želi brak

Većina djevojaka bi pristala na brak sa britanskim princem Harijem, ali manekenka Kresida Bonas, koja je sa njim u vezi, nije sigurna da li želi da se uda.

Kako svjetski mediji navode, princ je ozbiljan u svojim namjerama i želi da vezu sa Kresidom prenese na viši nivo. Međutim, ona smatra da je previše mlada za udaju, jer ima samo 24 godine. Izgleda da se vodila studijom koja je potvrdila da su najbolje godine za udaju kasne dvadesete.

Na početku njihove veze čule su se priče kako Kresida podsjeća na Harijevu bivšu djevojku Čelsi Dejvi. Kresida je kćerka trendseterke iz šezdesetih Meri Kurcon.

Slavni par je prvi put viđen na premijeri najnovijeg filma o Betmenu, a zatim i na zabavi poslije projekcije. Iako su u klub stigli odvojeno, njih dvoje su ubrzo otišli u separe, gdje su se grlili i ljubili. Iako su se i prije toga čule priče da su započeli romansu, filmska premijera je to i potvrdila. Manekenka radi kampanju za "Barberi" i bavi se glumom, a poznata je figura na društvenoj sceni Londona. Hari se sedam godina zabavljao sa Čelsi Dejvi, a mediji su ga povezivali i sa manekenkom Florens Brudenel Brus.

Hari je mlađi sin princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane i za razliku od starijeg brata Vilijama, važi za nestašnog člana kraljevske porodice. Više puta je bio u žiži skandala kada je punio naslovne strane svjetskih tabloida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana