Hardi neprepoznatljiv zbog uloge Al Kaponea

Agencija
Hardi neprepoznatljiv zbog uloge Al Kaponea

Holivudski zavodnik Tom Hardi glumiće najpoznatijeg američkog gangstera svih vremena Al Kaponea, a upravo zbog te uloge Hardi je neprepoznatljiv.

Slavni zavodnik je na "Instagramu" podijelio fotografiju na kojoj je u liku Kaponea, čime je potvrdio pisanje stranih medija da će tumačiti lik poznatog mafijaša.

S obzirom na to da Tom Hardi i te kako ima iskustva sa predstavljanjem grubih likova i gangstera, teško da bi iko mogao bolje od njega da iznese ovu ulogu.

Proslavljeni glumac je po ko zna koji put odlučio da žrtvuje lični izgled radi uloge, pa je tako obrijao glavu, ne bi li postao sličniji Alu Kaponeu.

- Više me ni rođena majka ne prepoznaje - našalio se holivudski glumac, kog godinama prati epitet zavodnika.

Hardi je na društvenoj mreži objavio nekoliko fotografija sa seta koje prikazuju do koje mjere je glumčev izgled promijenjen.

Malo je reći da više ne liči na sebe, a transformacija je oduševila glumčeve pratioce, koji nisu štedjeli na lajkovima i komplimentima.

Inače, glumac tumači lik Al Kaponea nakon što je proveo više od sedam godina u zatvoru Alkatraz. U tom dobu počinju da se naziru prvi znaci demencije, sve više zaboravlja, ali ga sustižu i mračni duhovi prošlosti. Izašao je iz zatvora "bogatiji" za sifilis, a siromašniji za brojne prijatelje.

Psiholog i psihijatar utvrdili su da je pred kraj života Kapone imao mentalne sposobnosti 12-godišnjaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana