Hard ostavila Depa i otišla na odmor sa ljubavnicom

Agencije
Hard ostavila Depa i otišla na odmor sa ljubavnicom

Dvadesetšestogodišnja Amber Hard je raskinula vezu sa američkim glumcem Džonijem Depom i otišla na odmor u Pariz sa Mari Vilpen, kćerkom bivšeg francuskog premijera Dominika Vilepena.

Kako kažu izvori bliski ovom bivšem paru, Hard je napustila Depa zbog stalnih promjena njegovog raspoloženja. Jedan od njegovih prijatelja je rekao da stvari nisu išle najbolje za ovaj par otkako su raspravljali o formiranju porodice.

"Odavno ga ništa nije ovako uništilo. Bio je jako zaljubljen u Amber. Međutim, ona se predomislila čim je shvatila da će i ona njega zavoljeti. Izgledali su jako sretno, a čak su raspravljali i o braku i bebama. Ipak, njoj su dosadile njegove promjene raspoloženja", kazao je jedan od njegovih prijatelja.

Hard i 26-godišnja de Vilpen su često viđane tokom odmora u Parizu. Njih dvije je prošlog oktobra upoznala Tasya Van Ri, bivša djevojka Amber Hard.

Dep se u junu prošle godine rastao sa Vanesom Paradi, majkom njegovo dvoje djece, nakon 14 godina koje su proveli zajedno. U Amber Hard se zaljubio dok su snimali film "The Rum Diary ".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana