Haos na snimanju novogodišnje Hitorame VIDEO

Glas Srpske
Haos na snimanju novogodišnje Hitorame VIDEO

Glumac Sergej Trifunović imao je prvo neprijatno voditeljsko iskustvo, i to sa svojom bivšom - Natašom Bekvalac. Tokom snimanja novogodišnje emisije "Hitorama" Novosađanka se naljutila zbog najave njene pjesme "Čistija".

- Znate da se MTV bavi očuvanjem životne sredine i ekologijom, te stoga u toj kampanji prvi put na MTV Nataša Bekvalac i pjesma 'Čistija'" - ovako je glasila najava.

Krenuli su prvi taktovi pjesme, ali je Nataša Bekvalac ljutito rekla Sergeju da ona "neće ovakvu najavu" i poručila mu da jede neke nejestive stvari. Kada je zbunjeni Sergej upitao zbog čega, samo je dobio isti odgovor, što je situaciju dodatno "podgrijalo".
- Aj, režija razgovarajte sa ovom ženom, imamo neki problem po mozgovima. Ako neko može da dođe iz ureda za lobotomiju - rekao je glumac, na šta mu pjevačica nije ostala dužna i spremno je uzvratila na svaku "prozivku".

- Ti razgovaraj sa samim sobom. Sredi svoj mozak - kazala je pjevačica, koja je poslije šoua izjavila da je to normalno u toku snimanja, ali da se rijetko zabilježi kamerom.

- Objasnite pevačici da ovo nije Pink i da imamo malo drugačije najave - poentirao je glumac i dobio aplauz od prisutne publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana