Haos na crvenom tepihu: Poznata pjevačica se umalo potukla

GS
Foto: X.com

Na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu američka pjevačica i glumica Keli Rouland se posvađala sa članom obezbjeđenja. Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju obezbjeđenja pela po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. Ali u jednom trenutku došlo je do žestoke svađe sa članom obezbjeđenja.

Keli je na snimcima i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala ženu iz obezbjeđenja, a onda su nešto razgovarale. Tada je pjevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi član obezbjeđenja koji je popričao sa koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu. 

Snimak okršaja proširio se društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je žena iz obezbjeđenja stala na njenu haljinu i zbog toga je Keli poludjela. Ali šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

Nije joj prvi incident ove godine

Ovo nije njen prvi dramatični incident ove godine u koji je upletena. Dospjela je na naslovnice novina u februaru kad je napustila emisiju "Today" jer nije bila zadovoljna garderobom. Keli i njen tim navodno su zatražili garderobu na drugom spratu, ali već je bila zauzela Dženifer Lopez.

- Keli i njen tim nisu bili srećni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Ostavila je voditeljku bez glavne gošće tog jutra. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Keli nekoliko drugih opcija, ali su ih odbili. 

- Emisija je zapravo nudila što je više moguće, ali oni nisu bili zadovoljni pa su otišli - rekao je izvor. Voditeljka Hoda Kotb morala je da nađe novog gosta, a srećom Rita Ora uskočila je u posljednji trenutak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana