Haljina nije izdržala njene obline, ali snašla se

Agencije
Haljina nije izdržala njene obline, ali snašla se

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan gostovala je u šouu Elen Dedženeris gdje joj se desila mala nezgoda- pukla joj je haljina baš pred izlazak na snimanje.

Kim je kao prava rijaliti ličnost odmah na svoj profil na Instagramu objavila sliku na kojoj svoje fanove obavještava kakva joj se nezgoda dogodila i pita da li je druga kombinacija odjeće odgovarajuća.

Kim se odmah snašla i na brzinu obukla drugu kombinaciju u kojoj je takođe istakla svoje raskošne obline.

U šouu kod Elen Kim je govorila o majčinstvu, svojoj porodici, ali i o teškom periodu tokom trudnoće.

Rekla je da je to jedan jako težak period za nju. Kako mnoge žene kažu da su uživale u trudnoći, Kim se ne bi složila s njima. To ne bi nikome poželjela, tih devet mjeseci. Međutim, ono što je uslijedilo nako trudnoće, tjera je da kaže kako je sve to vrijedelo izdržati. Porođaj joj nije bio tako težak kao sama trudnoća u kojoj se dosta ugojila i imala malih zdravstvenih problema.

U emisiji je pokazala i nekoliko novih fotografija male Nort Vest koja sada ima sedam mjeseci i prema riječima rijaliti zvijezde, svakodnevno se mijenja i jako je mirna i tiha.

Nakon svog iskustva u majčinstvu i trudnoći Kim je rekla kako bi svojoj majci Kris, koja je rodila šestoro djece, mogla samo da oda priznanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana