Hali Beri: Bio si dobar samo za jednu stvar

Glas Srpske
Hali Beri: Bio si dobar samo za jednu stvar

Dok borba oko starateljstva nad kćerkom Nalom postaje sve gora, Hali Beri je bivšem momku Gabrijelu Oubriju poželjela da zahvali na - donaciji sperme.

- Bio si dobar samo za jednu stvar. Hvala na donaciji - navodno je Berijeva napisala Gabrijelu, saznaje Radaronline.com.

Oskarovka i devet godina mlađi Gabrijel razišli su se u aprilu prošle godine, kada su, navodno, postigli privremeni dogovor o starateljstvu nad dvogodišnjom kćerkicom Nalom. Gabrijel je u decembru pokrenuo postupak na sudu, a otad se sve pretvorilo u noćnu moru.

Maneken je, navodno, postao jako neugodan i vulgaran, te je oskarovku vrijeđao na rasnoj osnovi. Navodno se i Nala boji oca i plače kada je posjeti.

U međuvremenu se javila još jedna bivša Gabrijelova djevojka koja tvrdi da je on oduvijek bio rasista, te da je bila šokirana kada je vidjela da je završio sa tamnoputom glumicom.

Izvor blizak Gabrijelu tvrdi da on to nikada ne bi rekao te da je Hali njemu slala zločeste poruke, koje je on odlučio da ne podijeli sa javnošću kako bi zaštitio kćerku od porodičnog suda.

Prije samo nekoliko dana Berijeva je napustila snimanje filma da bi prisustvovala sudskoj parnici. Nije željela da joj kćerka bude sa bivšim momkom, jer se boji da bi je Gabrijel povrijedio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana