Gvinet i Kris se razvode

Agencije
Gvinet i Kris se razvode

Holivudska glumica Gvinet Paltrou i njen suprug, muzičar Kris Martin, saopštili su da se razvode poslije deset godina braka.

- Teška srca odlučili smo da se rastanemo. Došli smo do zaključka da, iako se veoma volimo, ne možemo da ostanemo zajedno. Uvijek ćemo biti porodica i na mnoge načine bliži smo nego ikada - naveo je par na sajtu glumice.

Slavni par je iznenadio svoje brojne fanove, koji su mislili da u njihovom braku cvjetaju ruže.

Gvinet (41) je dobila "Oskara" za ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir". Udala se za pjevača grupe "Coldpladž" Krisa Martina (37) u decembru 2003. i u braku su dobili dvoje djece - Epl i Mozesa, koje će, kako su naveli, savjesno podizati oboje.

Mnoge je iznenadila činjenica da je majka Gvinet Paltrou, poznata glumica Blit Dejner, jako srećna jer se njena kćerka razvela od Krisa Martina. Blit je rekla da je zadovoljna jer se par rastao i tvrdi da jedan dugi period nisu bili srećni. Jedan izvor je za "Shonjbizspdž" rekao da Blit smatra da Gvinet i Kris ne treba da budu nesrećni zbog razvoda.

- Drago joj je jer su okončali svoj brak, koji je očigledno bio neuspješan. Blit ih oboje mnogo voli i veliki je Krisov fan. Međutim, ona kaže da njih dvoje nisu mogli više da funkcionišu zajedno - kazao je isti izvor.

Dodao je da je Blit cijenila to što je Gvinet pokušavala da popravi svoj brak, ali na kraju je vidjela da bi sve bilo mnogo bolje kada bi se razveli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana