Gvinet bi oprostila prevaru

Agencije
Gvinet bi oprostila prevaru

Poznata glumica Gvinet Paltrou vjeruje da bi ona i njen muž Kris Martin bili spremni da prevaziđu preljubničku krizu ukoliko bi se baš njima dogodila.

Desetogodišnji brak Gvinet i Krisa u medijima djeluje više nego uspješno. Glumica je do sada davala mnoge izjave na osnovu kojih možemo zaključiti da se njihov odnos zasniva na kompromisu, pa tako ona smatra da prevara ne mora biti pogubna za brak.

"Sigurno bi mi bilo teško da budem jedna od onih žena koje poslije 20 godine saznaju da im se mnogo toga dešavalo iza leđa. Pretpostavljam da bi to bio razlog da se počne s preispitivanjem svih vrsta. To bi svakako otežalo stvari, ali vjerujem da, ako ima iskrenosti i ljubavi, stvari na kraju mogu ispasti dobre", rekla je ona za sajt "Refinery29.com".

Naime, Gvinet je pristalica toga da ne treba biti ishitren sa odlukom o rastanku od nekoga, posebno kada je taj neko dio vaše svakodnevice godinama.

"Svi parovi su priča za sebe i svaki od njih ima sopstvene izazove. Želim da vjerujem da bih bila spremna da oprostim, ali ne mogu da znam sigurno, jer se nikad nisam našla u takvoj situaciji", zaključuje Gvinet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana