Gvardiola angažovao detektive da prate Pikea i Šakiru!

Agencije
Gvardiola angažovao detektive da prate Pikea i Šakiru!

Madrid - Pep Gvardiola kao Šerlok Holms, prenose agencije.

Španski portal “El Konfidencial” prenio je da je nekadašnji trener Barselone svojevremeno koristio usluge detektivske agencije za praćenje Žerara Pikea.

Portal se poziva na neimenovanog bivšeg radnika kluba, koji tvrdi da Gvardiola i bivši direktor Manel Estiarte, inače bivši proslavljeni vaterpolista, nisu oklijevali da koriste usluge detektiva ako postoji sumnja da neko od fubalera vodi nezdrav život, što bi moglo da utiče na njihove igre.

Gvardiola je tako navodno 2010. godine angažovao agenciju “Metodo 3″ da prati Pikea u ranoj fazi njegove veze s pjevačicom Šakirom, s kojom danas ima dijete.

Budući trener Bajerna je strahovao da bi veza s kolumbijskom pjevačicom mogla da poremeti koncentraciju njegovom defanzivcu. Detektivi su ipak saznali samo to da Pike vrlo često izlazi u jedan koktel-bar s prijateljima.

Oko veze sa Šakirom nije bilo nikakvih kontroverzi.

Španski portal podsjeća i da je 2010. godine izbila afera kada se saznalo da je Barselona u sezoni 2007/08 pratila trojicu svojih tadašnjih igrača – Ronaldinja, Deka i Etoa.

Slučajno ili ne, sva trojica su uskoro napustila klub.

Sistem špijuniranja igrača se nastavio i kada je Gvardiola preuzeo ekipu 2008. godine, a mladi je stručnjak navodno bio opsjednut privatnim životima svojih igrača.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana