Grčki tajkun osvojio srce najljepše žene na svijetu

Agencije
Grčki tajkun osvojio srce najljepše žene na svijetu

Britanska pjevačica, Tulisa Kontostavlos, koja je proglašena za najprivlačniju ženu na svijetu, ponovo je u središtu pažnje medija, ali ne samo zato što je postala nov sudija " Iks faktora", već i zato što je u vezi s multimilionerom Kostasom Panajotuom, koji je poznat kao veliki plejboj.

Tulisa i Kostas upoznali su se preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine, a razlika u godinama im nimalo ne smeta. Naime, lijepa Tulisa ima 26 godina, dok je zgodni Kostas dvije godine mlađi od nje.

Inače, mladi biznismen i plejboj Kostas je sin grčko-kiparkog tajkuna Andreasa Panajotua, a novinske stupce punio je i početkom ove godine kada je zajedno s bratom Džordžom bio umješan za napad na dva policajca u Londonu.

Da su oni jedno za drugo svjedoči i činjenica da je i lijepa Tulisa imala posla na sudu kao i njen dragi. Ona je bila optužena za pronevjeru novca, međutim nekoliko mjeseci kasnije oslobođena je optužbi.

"Imaju mnogo toga zajedničkog, ali i zajedničke prijatelje", rekao je izvor blizak paru i dodao kako ih je spojilo zajedničko grčko-kiparsko porijeklo.

"Jeste da je Kostas mlađi od Tulise, međutim to njoj ne smeta. Odlično se provode", dodao je on.

A kako izgleda Kostas Panajotu pogledajte ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana