Grantu doživotno zabranjeno gostovanje u Dejli šouu

Agencije
Grantu doživotno zabranjeno gostovanje u Dejli šouu

Nju Džersi - Prošle sedmice je u Nju Džersiju organizovana manifestacija za prikupljanje finansijskih sredstava za filmski festival u Montkleiru, prenose agencije.

Jedna od glavnih tačaka programa je bila i otvorena diskusija između političkih satiričara i komičara Džona Stjuarta i Stivena Kolberta.

Stjuart koji je voditelj popularnog televizijskog šoua “Dejli šou”, se tokom razgovora prisjetio najgoreg gosta kojeg je ikada imao u svojoj emisiji.

Taj gost je bio britanski glumac Hju Grant.

- Omalovažavao je sve oko sebe. Bio je jako iritantan i pretenciozan. Bio je najgori, a ugostili smo i neke diktatore u toj emisiji - rekao je Stjuart.

Pored toga što je Granta nazvao najgorim gostom ikada, on je rekao i da više nikada ne bi dopustio tom glumcu da bude gost u njegovoj emisiji.

Grant je u emisiji gostovao 2009. godine kako bi promovisao svoj film “Did you hear about the Morgans”.

Međutim, nekoliko dana nakon Stjuartove izjave, Grant je rekao da je u potpunosti zaslužio takav tretman od ovog voditelja i izvinio se za svoje ponašanje tokom gostovanja.

- Moje ponašanje je bilo neprimjereno. To je neoprostivo. Džon Stjuart ima svako pravo da tako govori o meni - napisao je Grant na svom “Tviteru”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana