Gori Tviter zbog novih slika Nikol Kidman, njeni mišići odnijeli nagradu

GS
Foto: Tviter

Glumica Nikol Kidman pojavila se na naslovnoj strani časopisa "Perfect magazine" i time pokazala svoju, kako bi mnogi rekli, izvajanu figuru.

Svaki mišić na njenom tijelu je vidljiv, a krajnji cilj fotografije je portretisanje jake i stabilne žene u današnjoj popularnoj kulturi - od modnog svijeta do televizijskog, muzičkog... Shodno tome, glumica je dobila i nagradu "Savršena ikona" od ovog magazina.

Tim povodom i uredništvo časopisa "Perfect magazine" je dalo i zvaničnu izjavu u kojoj kaže da je Nikol zaslužila ovu nagradu.

"U vrijeme kada je validnost ceremonije dodjele nagrada dovedena u pitanje i spektaklom crvenog tepiha dominiraju prezenteri i voditelji šoua, mi smo htjeli da javni fokus vratimo na one koji primaju nagradu", rekli su oni.

Nikol je za tu priliku ponijela nekoliko različitih odjevnih kombinacija, a svaka je na svoj način istakla glumičinu figuru. Što se tiče njene frizure, vatreno crvena perika u kombinaciji sa različitim komadima odjeće dali su finalni pečat modnom editorijalu.

Ni Tviteraši nisu ostali ravnodušni na ove fotografije, te su brže-bolje pohitali da daju svoj sud, prenosi B92.

"Apsolutno prelijepa", "boginjo", "kakvi mišići", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana