Gordana Đokić izabrana za mis RS

Glas Srpske
Gordana Đokić izabrana za mis RS

Gordana Đokić (18) iz Bijeljine ponijela je titulu mis Republike Srpske 2011. godine, a njena sugrađanka Dejana Dragojlović izabrana je za mis televotinga u nedjelju uveče na Izboru za mis RS, koji je održan u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Osim Đokićeve i Dragojlovićeve, plasman za učešće na predstojećem Izboru za mis BiH izborilo se još 11 djevojaka, između ostalih Slobodanka Mandić (19) iz Čajniča, Marijana Milešević (17) iz Novog Grada, Bojana Lazić (17) iz Srpca, Bojana Mačar (20) iz Sokoca, te Jovana Zarić (15) iz Bijeljine.

Među djevojkama koje će se takmičiti na izboru za mis BiH su i Jovana Bilinac (18) iz Istočnog Sarajeva, Marina Poletan (18) iz Banjaluke, Vanja Kovačević (16) iz Pala, Snežana Kuzmanović (16) iz Laktaša, Božana Stajić (18) iz Nevesinja, Jelena Karagić (17) iz Kozarske Dubice.

Izboru za mis RS je prethodio čitav ciklus regionalnih takmičenja iz svih dijelova Srpske, a samo 30 djevojaka je ušlo u finalni izbor.

Djevojke su imale tri izlaza, i to u blest džinsu, kupaćim kostimima, te večernjim haljinama kreatorke Maje Marukić iz Beograda. U zabavnom dijelu programa publiku i gledaoce su zabavljali muzičari Amir Kazić Leo, Igor Vukojević i Nihad Voloder Nodivo.

Program su vodile Tanja Vujičić, bh. manekenka i bivša mis BiH i voditeljka RTRS Sanja Popović. Medijski pokrovitelj izbora "Mis Republike Srpske", koji je upriličen na visokom nivou, bila je Radio-televizija Republike Srpske. Izvor za mis BiH održaće se krajem juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana