Golišava Džej Lo u novom spotu podigla prašinu

Agencije
Golišava Džej Lo u novom spotu podigla prašinu

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez je za snimanje novog spota izabrala haljinu sa providnim detaljima, ispod koje nije nosila ništa.

Latino diva je već neko vrijeme angažovana kao sudija u jednom talent šouu, a uprkos obavezama, Dženifer je stigla da snimi pjesmu "Ni Tu Ni Džo", koja je nedavno objavljena.

Na red je došlo snimanje spota, a popularna pjevačica je odabrala plažu u Floridi, kada je pokazala svoje izazovno tijelo po kome je poznata.

Lopezova je mamila uzdahe u žutoj haljini sa dugim miš rukavima koji su padali do poda, a za efekat seksepila bili su zaduženi providni detalji - štrafta od grudi do butina.

Tako je pjevačica otkrila da ispod ove kreacije nije imala baš ništa, te da svojim izgledom i u petoj deceniji može da parira mnogo mlađim koleginicama.

Džej Lo odavno važi za modnu ikonu, a njena zelena "Versaće" haljina koju je nosila na dodjeli "Gremi" nagrada 2000. je proglašena za petu najlegendarniju haljinu svih vremena. Gotovo na svim važnim događajima plijeni pažnju izborom odjeće, a stilisti najčešće daju pozitivne komentare o njenim modnim kombinacijama.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana