Gola Rijana na snimanju spota

Agencije
Gola Rijana na snimanju spota

Iako je pjevačica Rijana uveliko krenula na turneju kojom promoviše novi album, uspjela je da odvoji vrijeme kako bi snimila spot za drugi singl sa novog albuma "Anti".

Nema ničeg iznenađujućeg u činjenici da Rijana voli da snima seksi spotove, ali činjenica je takođe da je ovoga puta otišla korak dalje pa ćemo je u novom spotu vidjeti u najprovokativnijem izdanju do sada.

Odnosno, pod uslovom da novi spot ne bude cenzurisan poput mnogih prije njega, budući da se pjevačica sa Barbadosa odlučila za krajnje neobičan stajling.

Paparaci su uspjeli da Rijanu fotografišu na setu u Majamiju, gdje je snimila najnoviji spot, a osim tangi i providnog ogrtača lijepa Riri nije imala ništa drugo na sebi.

I ovaj spot sigurno će biti jedan od najgledanijih, s obzirom na to koliko je ljudi, a posebno muški rod vole. Pop pjevačica Rijana bila je najslušanija, a američka zvijezda Bijonse najomiljenija među ženama u prethodnoj godini. Numera "Diamonds" preuzeta je 240 miliona puta.

Sigurno je jedno, da se sa nestrpljenjem očekuje ovaj spot, koji je rađen u vrhunskoj produkciji, na šta smo i navikli od ove dive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana