Gola Keti Peri čestitala praznike

Glas Srpske
Gola Keti Peri čestitala praznike

Pop pjevačica Keti Peri obradovala je svoje obožavaoce originalnom čestitkom za predstojeće praznike, prenose svjetske agencije.


Iako je skoro svaki njen pokret pod budnim okom paparaca, Keti Peri to izgleda nije dovoljno pa je odlučila da privuče još malo pažnje krajnje provokativnom božićnom čestitkom.
Na fotografiji, kojom cijelom svijetu čestita predstojeće praznike, pjevačica na glavi ima samo crvenu kapu, a oko tijela joj je omotana svijetleća traka.

Golišava fotografija je prvo osvanula na njenom "Tviter" profilu uz tekst "Srećan vam Božić i Nova godina".
Iako fotografija i nije najboljeg kvaliteta, samo nekoliko časova od objavljivanja pojavila se na naslovnim stranama internet izdanja svjetskih tabloida.

Ovo nije prvi put da je Keti Peri objavila svoje golišave fotografije na društvenom servisu. Ona se jednom prilikom fotografisala potpuno gola u kadi dok je njene intimne dijelove tijela prekrivala pica.

Takođe, pjevačica ne skriva svoju zavisnost od "Tvitera". Već nekoliko puta je priznala da je prijatelji moraju držati što dalje od mobilnog telefona i interneta, posebno kada je pod dejstvom alkohola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana