Gola Kejt Mos u izazovnoj reklami za samopotamnjivanje

Agencije
Gola Kejt Mos u izazovnoj reklami za samopotamnjivanje

Popularna manekenka poznata po savršenoj figuri pozirala je u izazovnim pozama u reklami za potamnjivanje kože, prenijele su agencije.

Ispružena ispred bazena, i potpuno gola, Kejt priznaje da koristi kreme za samopotamnjivanje još od svojih dvadesetih.

- Koristila sam 'St. Tropez' od kako se prvi put pojavio. Prije otprilike 15 godina, kada sam išla na Ibicu, nisam željela da budem jedina osoba koja je bijela, tako da sam morala da iskoristim kremu - izjavila je Kejt.

- Ovaj preparat je veoma kvalitetan, i ne morate da se brinete kao ja nekad, da li će se razmazati i da li ćete morati da uklanjate mrlje pred svima - dodala je manekenka.

Uz njenu zategnutu kožu i prirodni sjaj, Kejt opravdava status jedne od najljepših žena na svijetu.

Ona je dodala da “St. Tropez” ima vjerodostojne proizvode sa kojima ćete osjetiti veće samopouzdanje.

Majkl Fini, vlasnik kompanije, izjavio je da su apsolutno oduševljeni što je Kejt Mos odlučila da bude njihovo zaštitno lice i da ih to dodatno uvjerava u kvalitet njihovog proizvoda.

- Kejtin staus modne ikone nam je veoma važan i njen rad u mnogim reklamnim kampanjama za ljepotu dokazuje da se žene širom svijeta i svih godina mogu povezati sa njom - izjavio je Majkl.

- Ne samo da je prelijepa, već ima i sjajan stav, a 'St. Tropez' oličava samopouzdanje - dodaje Fini.

U videu sa dešavanjima iza kulisa, Nikola Džos, ekspert za samopotamljivanje savjetuje: - Potamljivanje je postalo dio našeg svakodnevnog uljepšavajućeg režima a 'St. Tropez' proizvodi nude sjajne varijante kako za ljeto tako i za zimu.

Ova kampanja nije naišla na odobravanje Britanske organizacije za zdrav život, koja navodi da Kejt ne postavlja dobar primjer mladim djevojkama koje će na ovaj način samo upropastiti svaj izgled.

Međutim, eksperti navode da je ipak sigurnije da ukoliko želite da promijenite boju tijela, koristite preparate za samopotamnjivanje nego da se sunčate, ali da u oba slučaja treba koristiti kremu za sunčanje kao predostrožnost.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana