Goga uzela 20.000 evra da pravi lom na Farmi

Agencije
Goga uzela 20.000 evra da pravi lom na Farmi

Pjevačica Goga Sekulić biće jedna od zvijezda koja će se useliti na "Farmu", koja počinje 1. septembra na televiziji Pink. Pjevačica je dobila honorar od čak 20.000 evra da napravi pravi lom.

Sekulićeva će se pridružiti VIP seljanima sredinom septembra sa specijalnim zadatkom da bude uzrok sukoba među farmerima. Goga će, nakon što napravi haos, ući u ravnopravnu trku sa ostalim učesnicima za glavnu nagradu od 50.000 evra.

- Goga je od produkcije dobila zadatak da mnogima pomrsi račune, a s obzirom na to da je poznata kao žena bez dlake na jeziku, varnice će sigurno sijevati svakog dana. Siguran sam da će prirediti pravi televizijski spektakl - priča izvor.

Inače, većina učesnika već je spremna da se useli na imanje. Prethodnih dana oni su snimali profile i sada čekaju poziv da uđu u karantin.

Učešće u rijalitiju prihvatili su i silikonska starleta Tijana Đurić, Vladimir Stanojević, Ivana Selakov, Lepomir Bakić, Anabela Atijas, Milić Vukašinović, Stanija Dobrojević i Šabanoti.

Kao specijalan gost na "Farmu" će ući i Dara Bubamara. Ona će na imanju provesti dvije nedjelje, a prema nekim tvrdnjama, njen honorar će iznositi 30.000 evra.

Pored Goge, u "Farmu" će ući i Maja Nikolić, koja je pravila haos u prvoj sezoni. S obzirom na to da je tada doprinijela visokoj gledanosti, producenti su riješili da je vrate na imanje.

- Ne mogu ništa da vam otkrijem, znate da ne smem da dajem komentare o tome - kratko je poručila Maja.

Među povratnicima je i Nela Bijanić, koja je četvrtu sezonu napustila poslije prvog kruga. Sada vjeruje da će biti zanimljivija gledaocima i da će se duže zadržati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana