Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama!

Alo.rs
Goga Sekulić: Muž mi je umro na rukama!

Beograd - Igor Ramović, suprug pjevačice Goge Sekulić, preminuo je sinoć poslije kratke i teške bolesti, saznaje “Alo.rs”!

Prema nezvaničnim informacijama, Ramović je tek nedavno saznao da boluje od karcinoma.

Liječenje je započeto odmah, zatražena je pomoć najboljih ljekara, pa su terapije obavljene i u Njemačkoj, ali je Ramović ipak preminuo.

Goga je sa njim provela posljednje sate.

- Istina je, izgubila sam Igora! Pre četiri nedelje mu je u Beogradu pozililo i odmah smo otišli u bolnicu. Tamo mu je postavljena dijagnoza raka pankreasa i odmah smo se dogovorili da ode u Nemačku na lečenje. Smešten je na kliniku u Hajdelbergu i tu je podvrgnut najsavremenijim terapijama, ali, bolest je bila jača Sve vreme sam bila uz njega, držala ga za ruku i trudila se da budem jaka za oboje. Njegova majka ga je obilazila, a ja nisam želela da se odvajam ni trenutka od njega. Na rukama mi je i preminuo - bilo je sve što je Goga imala snage da kaže.

- Iako je bio sjajnog zdravlja, Igoru je pre nekoliko nedelja prvi put pozlilo i tada smo saznali da mu je dijagnostifikovan rak. Išao je u Nemačku da primi terapije, jer smo želeli najbolje moguće lečenje i do juče je sve bilo dobro, ali, nažalost, izgubio je bitku sa opakom bolešću - priča kroz suze Igorov otac, Zoran Ramović.

- Sa Gogom sam se poslednji put čula kada sam je pozvala da dođe na moju promociju, ali mi je ona rekla da ne može da dođe, jer je u Nemačkoj. Nisam ni pretpostavljala da se o Igorovoj bolesti radi. Šokirana sam. U potpunom sam šoku. Umesto da grade zajedničku budućnost i porodicu, da razmišljaju o stvarima pred njima, ovakva se tragedija desila - drhtavim glasom govori Gogina koleginica i prijateljica Jovana Tipšin. 

- Ne, ne, ja sam u šoku. Kako tako odjednom? Meni je jako žao, ja čak nisam ni znala da je Igor bolestan. Gogu sam poslednji put videla na njenoj svadbi. U potpunom sam šoku i od vas saznajem to. Pozvaću je da joj izjavim saučešće - kroz suze priča Ivana Selakov.

Igor Ramović, biznismen iz Londona, i Goga Sekulić su se vjenčali prije dva mjeseca u hotelu Hajat u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana