Goga Sekulić: Imam dva stana i brdo, a sin je od tate dobio stan u Dubaiju

GS
Goga Sekulić: Imam dva stana i brdo, a sin je od tate dobio stan u Dubaiju

Pjevačica Goga Sekulić progovorila je nedavno o nekretninama, ali i o ljubavi, a kako je otkrila, njen nasljednik je od oca dobio stan za rođendan, iako ima samo pet godina.

"Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. Deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta", smatra ona u razgovoru u "Blic", gdje je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

"U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane", zaključila je Goga, a jednom prilikom je progovorila i o nekretninama.

"Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila“, rekla je Goga kroz osmeh u emisiji "Premijera Viked Specijal".

Osim toga, pjevačica i njena rođena sestra naslijedile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

"Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu. Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima ", ispričala je Goga u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva je odgovara: "Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda", našalila se ona.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno objavila novi, deveti album po redu, pod nazivom "Psihologija", prenosi Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana