Goga Sekulić: Igorov otac je postupio na najgori mogući način

Agencije
Goga Sekulić: Igorov otac je postupio na najgori mogući način

Beograd - Na beogradskom groblju Orlovača danas u 11 časova održan je četrdesetodnevni pomen Igoru Ramoviću suprugu pjevačice Goge Sekulić, prenose agencije.

Sva u crnom, Goga je u pratnji oca, Igorove majke Zorice i tridesetak prijatelja dala pomen suprugu na grobu na kom je već postavljen spomenik.

Pjevačica je u kratkom obraćanju novinarima, koje je pozvala čim je pop održao opelo, da se iz daljine približe humki i posluže za pokoj Igorove duše, rekla da je Igorov otac postupio na najgori mogući način i da ga nijednom nije obišao u toku bolesti, kao i da su spomenik podigle same ona i njegova majka, što su navele i na nadgrobnoj ploči.

- Voljeni nikad ne umiru. Goga i mama - stoji napisano na spomeniku Igora Ramovića koji je preminuo u 41. godini poslije teške borbe sa rakom pankreasa.

Borbu za život izgubio je poslije samo mjesec dana od dana kada je i saznao da boluje od kancera.

Sa suzama u očima Goga je istakla da joj je bilo neopisivo teško gledati bolesnog muža uz kog je danonoćno bila u toku njegove životne bitke, i da je poslije svega kao jedina javna ličnost u porodici jedino ona pozvana da govori o Igorovoj smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana