Goga Sekulić i dalje loše nakon saobraćajke

GS
Foto: Instagram

Pjevačica Goga Sekulić u ponedeljak je doživjela nezgodu kada ju je na pješačkom prelazu udario automobil.

Iako je od nemilog događaja prošlo već 4 dana, pjevačica i dalje osjeća posljedice.

“Dragi moji, u ponedeljak sam doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu, gde sam uredno čekala da pređem ulicu. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću. U Urgentnom centru sam obavila pregled celog tela radi provere. Trenutno se osećam čudno, ali sam svesna, bez krvarenja i preloma, iako sam ugruvana i imam jake bolove”, rekla je danas Goga.

Pjevačica je uputila apel organima da generalno reaguju na ponašanja mnogih koji se bave dostavom hrane.

“Bahato se ponašaju, voze po trotoarima i ne poštuju saobraćajne znakove. Važno je da zaštitimo našu decu i voljene osobe i sprečimo potencijalno gore ishode”, naglasila je Goga.

Ona je priznala da će jednu scenu dugo pamtiti.

“Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario. Nažalost, sutradan je taj vozač nastavio svoj posao bez ikakvih posledica, što zaista ne mogu da razumem. Na sreću, dobrih ljudi još uvek ima, oni su pozvali policiju i hitnu pomoć na vreme”, zaključila je Goga i zahvalila se doktorima i medicinskim sestrama na profesinalizmu u Urgentnom centru.

Zbog ove saobraćajne nezgode pevačica je prinuđena da odloži zakazane nastupe i promociju novog albuma.

Podsjetimo, Goga je odmah poslije nezgode nakon koje je prošla sa kragnom oko vrata detaljno opisala šta se dogodilo.

“Odlično se svega sećam. Pustila sam da prođe kombi, kad je bilo prohodno krenula sam da prelazim, niotkuda je sa leve strane ušao automobil, čovek velikom brzinom naleteo na mene, bila sam na šoferki, bacio me je na pod. Samo mi je u glavi bilo da sam živa i zdrava. Plakala sam, bila sam u bolovima. Nisam imala krvarenje i lomove, pratićemo situaciju”, rekla je nakon nezgode Goga, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana