Goga Sekulić donijela muževljevo tijelo u Srbiju

Kurir
Goga Sekulić donijela muževljevo tijelo u Srbiju

Beograd - Goga Sekulić juče je došla u Beograd s posmrtnim ostacima svog supruga Igora Ramovića, prenosi “Kurir”.

Pjevačica je doletjela avionom iz Frankfurta nakon što je uspjela da sredi dokumenta kako bi muža mogla da sahrani u Srbiji.

Sekulićeva je juče u 16.40 časova sletjela na aerodrom „Nikola Tesla”, a s njom je bila i Igorova majka Zorica.

Poslije su njih dvije prošle carinu i pojavile se na dolaznom terminalu, gdje ih je sačekao Gogin prijatelj, koji ih je odvezao u njen stan na Zvezdari.

Prema planovima porodice, sahrana bi trebalo da bude obavljena danas na Novom groblju.

- Goga je jedva izdržala prethodna dva dana. Jurila je papire i sva sreća što joj je pomogao bliski prijatelj, koji živi u Nemačkoj, jer bukvalno nije znala gde udara. Ona i dalje nije svesna šta se izdešavalo i sve vreme je na lekovima za smirenje kako bi koliko-toliko bila prisebna. Sada je tek očekuje najgori deo - sahrana i definitivno suočavanje s bolnom istinom da je ostala bez životnog saputnika – rekao je izvor blizak pjevačici.

Igor Ramović je preminuo u četrdesetoj godini od raka pankreasa u jednoj njemačkoj bolnici, samo mjesec dana otkako je saznao da je bolestan i dva mjeseca nakon što se vjenčao s Gogom Sekulić.

Njihovi zajednički prijatelji tvrde da je Ramović obožavao pjevačicu, kao i ona njega, i da se bukvalno nisu razdvajali otkako su se upoznali.

Goga je bila s njim i u njegovim posljednjim trenucima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana