Goca se razvodi po Natinom scenariju

Glas Srpske
Goca se razvodi po Natinom scenariju

Razvod Goce Tržan odvija se po scenariju Nataše Bekvalac! Iako se Goca svojevremeno javno zgražavala nad Natinom "tužnom pričom", kada je prije nekoliko mjeseci, povodom dodjeljivanja nagrade atraktivnoj Novosađanki, prokomentarisala da ne bi voljela da dobije priznanje od publike kao najžaljenija, očigledno je doživjela sličnu sudbinu. Nije dobila priznanje, ali je od koleginice uspjela da uzme mustru za okončanje braka.

Samo nekoliko mjeseci poslije razvoda panonske ljepotice, Tržanka se takođe razvodi i to korišćenjem "kopi-pejst" metode. Raspad braka prvo je objavljen na "Fejsbuku", zatim su uslijedili zvanično saopštenje i izjave zaraćenih strana, da bi onda pjevačica otišla sa kćerkicom na piknik. Istina, ne na Zlatibor, ali i Košutnjak može da prođe kao dobar plagijat. I kao kruna svega, najavljen je sporazumni razvod!

Izgleda da Tržanka, nije znala da je može stići ono od čega je bježala! Goca Tržan i njen još uvijek zakoniti suprug Ivan Marinković nedavno su u intervjuima za srpske medije potvrdili da je na njihov brak zauvijek stavljena tačka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana