Goca i Ivan posjetili Centar za socijalni rad

Glas Srpske
Goca i Ivan posjetili Centar za socijalni rad

Iako je razvod Goce Tržan i njenog još uvijek zakonitog supruga Ivana Marinkovića prijetio da po količini prljavog veša zasjeni razvod Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, po svemu sudeći, stampedo skandala i intriga juče je zaustavljen, i to na najlogičnijem mjestu - u Centru za socijalni rad.

Naime, doskorašnji par juče je posjetio ovu ustanovu, ali ne radi pokušaja mirenja, jer je oboma jasno da je njihov brak gotov, već kako bi u prisustvu i uz pomoć stručnog lica usaglasili stavove u vezi sa daljim vaspitanjem četvorogodišnje kćerke Lene, zbog koje moraju da ostanu u kontaktu.

Ivan i Goca u Centar za socijalni rad došli su odvojeno. Ona je prva stigla, ali je sjedila u svom automobilu sve dok nije vidjela da je i on došao, poslije čega je krenula za njim. Prilikom susreta se nisu pozdravili, niti obratili jedno drugom. U pomenutoj instituciji zadržali su se puna dva časa, a kako pričaju prijatelji para, razgovor Tržanove i Marinkovića protekao je neočekivano korektno:

- Iako su u sobu ušli odvojeno, oboje su bili veoma kooperativni. Puna dva sata psiholog im je postavljao pitanja i sve vrijeme su sarađivali.

- Sastanak je prošao bolje nego što sam očekivala. Ovo konačno počinje da liči na civilizovan odnos - izjavila je potom Goca Tržan, a Ivan Marinković je kazao gotovo isto:

- Naš susret je bio dio regularne zakonske procedure, posle čega sledi odlazak u sud i razvod. Sve je prošlo u redu, a socijalna radnica bila je vrlo zadovoljna što smo se potrudili da zbog kćerkice uspostavimo dobru komunikaciju - zadovoljan je Marinković.

Od juče Ivan i Goca odlučno, ali smireno idu ka sporazumnom razvodu četvorogodišnjeg braka. Izgleda da je u interesu njihove jedinice pao "džentlmenski sporazum" o nenapadanju, kako cijela priča ne bi dobila razmjere španske serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana