Goca dobija 5.000 dinara za dijete od Ivana

Glas Srpske
Goca dobija 5.000 dinara za dijete od Ivana

Iako bi se po njihovim skorašnjim izjavama u novinama reklo da nisu u prijateljskim odnosima, Goca Tržan i Ivan Marinković su odlučili da se sporazumno razvedu, a njihova kćerka Lena mjesečno će dobijati 5.000 dinara od tate!

Naime, premda nikom ne bi bilo milo da dobije pomenutu svotu novca za koju će moći da kupi samo neku sitnicu, drugačije rješenje nije moglo da se nađe, jer je Gocin još aktuelni muž trenutno bez posla.

- Njih dvoje su odlučili da se sporazumno razvedu da ne bi oko svega pravili famu. Goca je odmah otišla kod advokata da bi sastavili rešenje u vezi sa imovinom stečenom u braku. Jedna od bitnih stavki je i alimentacija koju će Marinković morati da daje za Lenu. On je sada nezaposlen, tako da će uplaćivati najminimalniju svotu novca koja je zakonom određena - priča dobro obaviješteni izvor i dodaje da je logično da se Goci to nije svidjelo.

- Šta može da se uradi sa 5.000 dinara? Ništa! Ali ona protiv toga ne može. Nada se da se to tako neće završiti, odnosno da će Ivan naći posao i da će davati više para, jer ne može samo ona da radi i izdržava dete - objašnjava sagovornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana