Glumicu naljutile priče o razvodu

Agencije
Glumicu naljutile priče o razvodu

Jedan od najljepših parova, supružnici Sofija Vergara i Džo Manganijeli trenutno prolaze kroz pravu medijsku hajku. Razlog je sporna fotografija, koja je pokrenula spekulacije o razvodu. Vijest da se nakon više od godinu braka skladan i srećan par suočava sa krizom, odjeknula je kao bomba.

Spekulacije je pokrenuo američki magazin, koji je objavio da se Vergara razvodi, a kao razlog navodi se treća osoba. Oni su priču dokumentovali fotografijama, na kojima se vidi da glumica ne nosi burmu na ruci. Vergara je zbog ove naslovnice pobjesnjela, a koliko je bila ljuta govori i činjenica da je urednika časopisa nazvala "idiotom". Lijepa glumica se putem društvene mreže obratila svojim fanovima, objasnivši da je prsten sa njene ruke uklonjen u "fotošopu", kao i da je čovjek sa kojim je ovaj list dovodi u vezu zapravo njen prijatelj i saradnik.

- Ako je neko želio da kreira lažnu vijest tako što mi je uklonio prsten, prvo je trebalo da se uvjeri da je on uklonjen sa svih ostalih fotografija koje su nastale te noći u Rimu - napisala je Vergara na "Instagramu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana