Glumica u strahu za život: Bivši je pokušao da me ubije

Agencije
Glumica u strahu za život: Bivši je pokušao da me ubije

Zvijezda serije "Moderna porodica" Sara Hajland provela je četiri godine u vezi sa Metjuom Prokopom potiv koga se sada izborila za zabranu prilaza jer ju je zlostavjlao.

Dvadesettrogodišnja Sara, koja u seriji „Moderna porodica" glumi Hejli Danfi dobila je zabranu prilaza protiv svog bivšeg dečka zato što ju je gušio i pretio da će je ubiti.

Kako mediji navode, glumica je kao svjedoka navela svoju majku, a tvrdi da ju je dečko sve vrijeme njihove veze maltretirao fizički i psihički. Metju, koji je takođe glumac ju je tokom posljednje svađe gurnuo na automobil i počeo da guši.

"Toliko je bio snažan da nisam mogla da dođem do daha. Uplašila sam se i bila sam u strahu za svoj život", navodi se u dokumentima do kojih je došao sajt „TMZ".

Kada je odlučila da raskine sa njim u pomoć joj je pritekla Džuli Boven, koleginica koja joj u seriji glumi majku. Ipak, kada je Metju video Džuli i ostatak ekipe, prestrašio se, počeo da vrišti i izjurio iz kuće, te na Saru bacio upaljač.

Štaviše, ona navodi da je pretio da će joj zapaliti kuću i da nikada više neće vidjeti svog psa. Kada je konačno okončala vezu slao joj je uznemiravajuće poruke i pretio da će se ubiti.

On se prije par mjeseci prijavio na rehabilitaciju, ali je dobrovoljno i napustio nakon kratkog vremena, kada je Sara odlučila da zatraži zabranu prilaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana