Glumica smršala 23kg i priznala da se “prežderavala do smrti”

Agencije
Glumica smršala 23kg i priznala da se “prežderavala do smrti”

Australijska glumica, Ejdžej Ročester prije samo dva mjeseca kladila se s dvije australijske voditeljke da će smršati nakon što je u njihovoj emisiji izjavila da se “prežderavala do smrti”.

Četrdesetčetvorogodišnja glumica, koja do prije par godina bila top formi da bi se kasnije naglo ugojila, toliko je odlučna u želji da smrša da je sa voditeljkama Kajli i Džeki napravila i ugovor.

Prije samo nedjelju dana Ejdžej je izjavila da je za samo dvja mjeseca izgubila 23 kilograma, a lijepu vijest je objavila na Tviteru. Rezultate je pokazala u svom omiljenom kupaćem kostimu s dezenom američke zastave.

Ipak, Ejdžej čeka još puno posla. Bitka sa kilogramima tek je počela, a početkom godine ona je u jednoj radijskoj emisiji govorila i o depresiji koja je uzrokovana debljinom.

“Svake nedjelje dobijem jedan kilogram. Ogromna sam. Da budem iskrena, mogu pojesti hrpu sr*** svaki dan, a poslije bih samo ležala jer ne mogu da se pomjerim”, otkriva ona.

U ugovoru koji je sklopila sa voditeljkama navodi se da će joj one dati 20 hiljada dolara ukoliko uspije u svom cilju da smrša, a ako ne novac odlazi u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana