Glumica otkriva: Djeca Toma Kruza i Nikol Kidman su natjerana da mrze majku

Agencije
Glumica otkriva: Djeca Toma Kruza i Nikol Kidman su natjerana da mrze majku

Lia Remini iznijela je šokantne tvrdnje na račun slavnog glumca, njegovih bivših supruga i njihove djece.

Glumica koju imamo priliku da gledamo na Fox Life kanalu u seriji "Bivši", pobjegla je od sajentologije i sada je napisala knjigu u kojoj otkriva sve, a koju je nazvala "Ona koja pravi probleme: Kako sam preživjela Holivud i sajentologiju".


U ovoj knjizi Lia je ispričala kako je 30 godina živjela po pravilima sajentologije, ali da je za dobro svoje ćerke pre 2013. napustila crkvu i okrenula joj leđa. Time što je odlučila da progovori protiv njih navukla je gnjev slijedbenika ove sekte, ali na to je, kako tvrdi, spremna.

Između ostalog, u knjizi su opisani i događaji sa večere pred vjenčanje Toma Kruza i Kejti Holms, tokom koje je njihova ćerkica, malena Suri, ostavljena da vrišti na podu toaleta i da niko nije pokušao da je smiri.

Takođe, opisan je i susret sa Belom i Konorom, djecom koju su Tom i Nikol Kidman usvojili dok su bili u braku, sa kojim se nakon očevog vjenčanja sa Kejti vozili ka aerodromu. Tada je Lia pitala djecu da li su skoro vidjeli svoju majku, Nikol, i planiraju li.

"Ne, ako mogu da biram", odgovorila je tada 13-godišnja Bela i dodala:

"Naša majka je je*ena SP".

Osobe koje su napustile sajentologiju, izgrednike, nazivaju skraćeno SP (Suppressed Person) i crkva ih smatra neprijateljima, te su svi koju su ostali pod okriljem sekte dužni da ih tako tretiraju, pa makar to bila i njihova djeca.

Sajentološka crkva je demantovala ove navode, uputivši Liji veoma grube riječi.

"Svaka tvrdnja koju iznosi g-đica Remini ne samo da je neistinita, već je glupa i smiješna. Ona samo pokušava da se očeše o popularnost velike zvijezde. Osim toga, svaki gost, osim g-đice Remini poštovao je molbu da ne otkriva privatnost ovog para. To govori mnogo o tome kakva je osoba g-đica Remini samoživa, nepristojna i sramotna."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana