Glumica otkrila kada i s kim je izgubila nevinost

Agencije
Glumica otkrila kada i s kim je izgubila nevinost

"Samo da stavim telefon u brushalter", bila je prva rečenica na početku intervjua sa Hilari Daf. Nakon što je rukama namjestila grudi u koje se "smjestio" ajfon, poznata plavuša je počela svoju intimnu priču o razvodu, gubitku nevinosti i vezama bez obaveza.

-Nisam mislila da će biti lako – prokomentarisala je Hilari Daf svoj razvod sa hokejašem Majkom Komrijem. Njih dvoje su se rastavili prije tri godine, a imaju dvogodišnjeg sina Luka.

Ona priznaje da je zbog dobre reputacije bila spremna na mnoge stvari, a između ostalog, prekinula je neka dugogodišnja prijateljstva.

- Kada sam imala 19 godina, skupila sam sve svoje prijatelje i mnogima rekla da ne mogu više da im budem drugarica. Bili su u fazonu da sam kuč*ka. Šta radim, dobra reputacija mi je mnogo važna. Bitno mi je šta će drugi ljudi da kažu – kaže Hilari.

Iako je tako, priznaje da je kao tinejdžerka izgubila nevinost. Njen dečko je tada imao 26 godina.

- Imala sam momka koji je tada imao 26 godina, a bila sam tinejdžerka. Šta mislite da sam radila? – otkrila je slatka glumica i dodala da je "njen prvi" bio Džoel Maden, koji je sada u braku sa Nikol Riči.

Hilari je takođe navela da ponekad uživa u opuštenim vezama, takozvanim "bez obaveza".

- Uradila sam poneku "prljavštinu", tu i tamo. Imala sam opuštene veze… Znate ono kada vam taj muškarac nije to to, ali se ludo zabavljate sa njim. Uživam u tome – rekla je Hilari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana