Glumica Lori Laflin i njen suprug, modni dizajner Masimo Đanuli, idu u zatvor

Agencije
Glumica Lori Laflin i njen suprug, modni dizajner Masimo Đanuli, idu u zatvor

LOS ANĐELES – Slavna glumica Lori Laflin i njen suprug, modni dizajner Masimo Đanuli, idu u zatvor, ona na dva, a on na pet mjeseci zbog davanja mita koledžu na koji idu njihove ćerke.

Oni su osuđeni zbog učestvovanja u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj djeci siguran upis na prestižne univerzitete u SAD.

Zvijezda serije "Puna kuća" i njen suprug izgubili su bitku na sudu nakon što su optuženi da su Singerovoj zakladi platili veliku sumu novca kako bi ona predstavila njihove kćerke kao veslačice i uključila ih u tim na Univerzitetu Južne Kalifornije.

Supružnici su mjesecima negirali umiješanost u slučaj, ali su početkom ovog ljeta ipak promijenili svoje iskaze i prihvatili sporazumni dogovor o priznanju krivice.

Glumica je u petak saslušana nakon svog supruga i klimala je glavom pred sudijom Natanijelom Gortonom, a onda je u jednom trenutku zaplakala i izjavila da joj je veoma žao zbog svega.

- Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Boga, vjerujem u iskupljenje i učinitu sve u svojoj moći da se iskupim - izjavila je glumica pred sudom, piše Bi-Bi-Si.

Osim što moraju u zatvor, Lori i Masimo moraće platiti i veliku novčanu kaznu od 350.000 dolara.

Par je u početku tvrdio da nisu krivi i da su davali taj novac u humanitarne svrhe, međutim na kraju su oboje priznali krivicu.

Oni su bili među desecima ostalih roditelja koji su plaćali mito koledžu. Tu je i zvijezda "Očajnih domaćica" Felisiti Hafman koja je bila osuđena na dvije sedmice zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana