Glumica je otkrila zašto ne želi da se slika s fanovima i nećete je mrziti zbog toga

Agencije
Glumica je otkrila zašto ne želi da se slika s fanovima i nećete je mrziti zbog toga

Glumica Ema Votson prilično se razlikuje od većine svojih koleginica, a koliko želi da sačuva svoju privatnost i ostane čvrtso na zemlji otkrila je i u nedavnom intervjuu.

 "Sjediću i odgovaraću na svako moguće pitanje o Hariju Poteru koje imate za mene, ali ne mogu da se fotografišem. Moram pažljivo da biram trenutke za komunikaciju sa fanovima i da napravim razliku u tome kome sam samo poznata ličnost kojom neko hoće da se pohvali da je sreo i uslikao, a kome ću uljepšati nedjelju. Djeci nikada ne kažem ne, na primjer."

Glumica takođe otkriva da ne voli da govori o svom privatnom životu, ali ne zato što glumi zvijezdu nego ne želi sebi da zakomplikuje život.

"Želim da budem dosljedna: ne mogu da govorim o svom dečku u nekom intervjuu, a da ne očekujem da me nakon toga ne prate paparaci čim napustim kuću. Ne možes da imaš sve." Malo je razmislila, prije nego što je nastavila: "Primjetila sam da, u Holivudu, osobe sa kojima se zabavljaš se ‘upletu’ i u cijelu priču oko filma koji treba da promovišeš i postanu dio cirkusa. Ne bih voljela da osoba sa kojom sam pomisli da je i ona dio šoua", rekla je glumica.

Zbog toga su joj zamjerali mnogi ljudi iz industrije, ali ona nikome neće dozvoliti da joj naruši privatnost.

"Dešavalo se da mi je agent ili filmski producent rekao ‘Praviš veliku grešku.’ Ali, čemu toliki uspjeh, ako izgubiš razum u međuvremenu? Tada sam morala da kažem nešto poput ‘Ljudi, ja moram da se vratim u školu’, ili ‘Moram da odem kući i provedem neko vrijeme sa svojim mačkama’, kako bih povratila ravnotežu. Oni bi me pogledali i zapitali se da li sam luda, ali je, zapravo, baš suprotno", objasnila je glumica, koja je odbila ulogu u Oskarom nagrađenom filmu "La La Land", ali je zato prihvatila ulogu u adaptaciji filma "Ljepotica i zvijer".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana