Glumci se bune: Sramota je da Seka Aleksić bude Štrumpfeta!

Telegraf.rs
Glumci se bune: Sramota je da Seka Aleksić bude Štrumpfeta!

Beograd - Izgleda da članovi glumačke ekipe koji su sinhronizovali crtani film “Štrumpfovi 2″ nisu baš najsrećniji što je Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti, a najglasniji je bio Slobodan Stefanović, koji je na svom “Tviter” nalogu napisao da ne bi učestvovao u ovom projektu da je znao da će u ekipi biti i popularna pjevačica, kao i da je ona dobila ulogu “po direktivi”, prenosi “Telegraf.rs”.

- E da, imam premijeru Štrumpfova u nedelju. Seka Aleksić daje glas štrumpfeti. Kažu, marketinški je dobro. El može moj štrumpf na bolovanje? – napisao je Slobodan Stefanović.

I sad ispade Seka veća institucija od štrumpfova. Kao oni ne mogu da se dobro prodaju bez Seke. Ma čekaj… napisao je dalje on.

Na pitanje jednog od tviteraša da li je Aleksićevoj ulogu dao Dragan Vujkić Vujke ili je u pitanju direktiva, Stefanović, koji je ove godine dobio nagradu “Zoran Radmilović”, odgovorio je:

- Nije Vujkić već je direktiva. U svakom slučaju, svi smo profi uradili posao i ono za šta smo plaćeni. A ostalo, je*i ga…

Pomešaj ove noći crno i zlatno ..ti dam ti dam ti dam… - napisao je on.

Na kraju, glumac Pozorišta na Terazijama je objasnio da ne bi prihvatio ovu ulogu da je znao da će mu društvo praviti Seka Aleksić:

- Neke stvari saznaš prekasno. Svejedno, nisam oćutao – kazao je on.

Premijera filma “Štrumfovi 2″ zakazana je za 28. jul, a ovo ostvarenje će od 1. avgusta biti na redovnom biskopskom repertoaru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana