Glumci iz Mjesečine zaštitno lice Kevina Klajna

Agencije
Glumci iz Mjesečine zaštitno lice Kevina Klajna

Glumci iz filma "Mjesečina" nagrađenog "Oskarom" postali su zaštitno lice "Kevina Klajna".

Film je ispisao istoriju postavši prvi film ikada sa LGBT tematikom koji je osvojio prestižnu nagradu "Oskar", a glavni junaci Trevante Roudes, Aston Sanders i Maheršala Ali imaju još jedan razlog za slavlje.

Oni će promovisati novu "Kevin Klajn" kolekciju, a pred sobom već imaju nove projekte, pa nema sumnje da ćemo ih često viđati na malim ekranima.

Naime, Maheršhala Ali, koji je u nedjelju uveče odnio kući "Oskara" za najboljeg glumca u sporednoj ulozi, trenutno radi na filmu "Alita: Battle Angel" u kom će mu se pridružiti Kristof Valc i Dženifer Koneli.

Ni Trevante Roudes ne zaostaje za kolegom, pa ćemo ga u narednih godinu i po dana gledati u čak pet filmova, pretežno akcija, kao što su "Horse Soldiers" i novi "Predator". Roudes se nekada bavio atletikom i u ovoj reklami je zaista i imao šta da pokaže.

Aston Sanders je tokom snimanja podijelio kako se osjeća kada je slava u pitanju: "Ja sam veoma duhovna osoba i shvatam da moram da vodim računa šta pokazujem svijetu, jer se sve što sam ikada želio sada ostvaruje".

Kampanji se pridružio i mlađani Aleks Hibert.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana