Glumac Majkl Medsen uhapšen u Malibuu

b92
Foto: instagram

Glumac Majkl Medsen, čiji je sin prije mjesec dana izvršio samoubistvo, uhapšen je u srijedu uveče, zbog navodnog upada na imanje neimenovane osobe u Malibuu, navodi Dejli mejl.

Medsen je primijećen dok ga policija izvodi iz njegove kuće sa lisicama, a glumac je nosio široke farmerke, Harli Dejvidson teksas jaknu i djelimično raskopčanu havajsku košulju.

Najprije je odveden u bolnicu Vest Hils nakon čega je prebačen u policijsku stanicu. Kako se navodi, dobio je kaznu od 500 dolara i pušten je iz pritvora u četvrtak oko 7 sati ujutro.
 Nadležni su izjavili za Dejli mejl da je vlasnik imanja u Malibuu pokušao da uhapsi Medsena prije nego što je pozvao pomoć.

Podsjetimo, sin holivudske zvijezde, Hadson Li Medsen preminuo je prije mjesec dana, od prostrelne rane, koju je sam sebi nanio, kako je zvanično utvrđeno.


Medsen je o tragičnoj smrti sina, narednika američke vojske, u januaru rekao za Los Anđeles Tajms:

"U šoku sam jer je moj sin, s kojim sam razgovarao pre nekoliko dana, rekao da je srećan - poslednja poruka od njega je bila: 'Volim te tata'". Tragično i tužno. Pokušavam da shvatim sve i razumem šta se dogodilo".

Medsen je dodao: "Imao je tipične životne probleme u vezi sa finansijama, ali je želeo porodicu. Razmišljao je o svojoj budućnosti. Jednostavno ne mogu da shvatim šta se dogodilo", rekao je tada glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana